Open Golfdagen 2017

Wie neem jij mee naar een Open Golfdag?

23 maart 2017
Laat zien hoe leuk golf is en neem op op 8 of 9 april iemand mee naar een van de 150 Open Golfdagen in Nederland. Hier volgen vijf redenen om naar een Open Golfdag te gaan.

1. Samen golfen

Golf leent zich bij uitstek om samen met familie of vrienden te doen. Ongeacht leeftijd, spelniveau of geslacht; je kunt met iedereen golfen. Neem op 8 en/of 9 april daarom iemand mee naar je eigen golfbaan, of een baan in de buurt. Via deze link kan je iemand direct uitnodigen om mee te gaan en kan je zien welke banen een Open Golfdag organiseren.

2. Uitdagend programma

Wat kan je verwachten tijdens een Open Golfdag?

  • Kennismaken met het golfspel zoals chippen, putten en afslaan 
  • Ga de strijd aan met de beste golfers in 'Beat the Pro'
  • Wedstrijdjes met andere nieuwkomers
  • Rondleiding over de golfbaan

Alle banen- en clubs stellen zelf hun eigen programma samen en verwelkomen je met koffie en thee. Zodra je je aangemeld hebt krijg je vanuit de golfbaan het exacte programma gemaild, waar wacht je nog op? 

3. Het is dé perfecte kennismaking

Veel mensen die geïnteresseerd zijn in golf weten niet precies wat er allemaal bij komt kijken als ze gaan golfen. De Open Golfdagen zijn uitstekend om erachter te komen of golf iets voor ze is en wat voor verschillende lesmogelijkheden en lidmaatschappen er zijn.

4. Voor iedereen gratis en vrijblijvend

De Open Golfdagen zijn er niet alleen voor de onervaren of nieuwe golfers maar ook voor de golfers die al een tijdje geen golfclub meer hun handen hebben gehad. Natuurlijk is de open dag op elke golfbaan vrijblijvend en kosteloos. Wist je dat golf de vierde sport is van Nederland met meer dan 380.000 geregistreerde golfers?

5. Een Open Golfdag is altijd in de buurt

Er doen zo'n 150 golfbanen mee, dus de kans is groot dat er bij jou in de buurt ook een golfclub is die je met open armen verwelkomt. Wil je weten welke golfbanen- en clubs bij jou in de buurt deel gaan nemen aan de Open Golfdagen? Klik dan hier


De Open Golfdagen zijn een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) en de Professional Golfers Associatie Holland (PGA Holland). De open dagen trekken jaarlijks ruim 11.000 mensen naar golfbanen en -clubs.

Meer informatie: opengolfdag.nl.

}