Golfclub Heelsum
Golfclub Heelsum

Golftoernooi voor de Voedselbank op Heelsumse

27 mei 2017 Redactie GOLF.NL
Golfers die de Voedselbank een goed hart toedragen worden uitgenodigd deel te nemen aan het Benefood-toernooi op vrijdag 1 september 2017. Dit jaar wordt de wedstrijd gehouden op de baan van Golfclub Heelsum.

Het wordt volgens de organisatie een spannende en vooral feestelijk aangeklede dag met een lunchpakket, een verrassing onderweg, mooie prijzen, een Italiaans buffet en een loterij.

Meedoen kost 100 euro per persoon (alles inclusief). Het is mogelijk om met een team van vrienden in te schrijven, maar voor individuele golfers is er ook plek. 

In de 18-holes wedstrijd wordt gespeeld vanaf handicap 36, maar hogere handicaps tot en met 54 zijn ook welkom. De wedstrijd begint om 11.30 uur. Golfclub Heelsum stelt de baan ter beschikking. 

Voor nadere inlichtingen, neem contact op met Wim de Wit (drwdewit@gmail.com).

Benefood is een initiatief van enkele enthousiaste golfers die als vrijwilliger actief zijn bij de Voedselbank Arnhem en Voedselbank Neder Veluwe. Bij deze Voedselbanken zijn zo'n 500 vrijwilligers 52 weken in het jaar in touw om kratten vol te krijgen. Ze bedienen in de Veluwezoom (van Elst tot en met Arnhem) ongeveer 1250 gezinnen die met zeer weinig leefgeld moeten rondkomen. De Voedselbank krijgt het voedsel gratis, maar er zijn sponsorgelden nodig voor het laten draaien van de organisatie (loodsen, vrachtauto’s en koelcellen). Door mee te spelen steunt u de hulp aan onze medemensen en het beperken van voedselverspilling.


}