Shoe tips

Gadgets waar je (n)iets aan hebt!

24 mei 2017 Redactie GOLF.NL
Wat zijn jouw laatste gedachten voordat je een bal wegslaat? Golflegende Bobby Jones zei ooit: Je swingt het best als je aan zo weinig mogelijk dingen denkt. En dat is precies waar deze Shoe Tips je bij helpen.

Je golfspel heeft baat bij rust in het hoofd. Te veel gedachten leiden af, geven stress en hebben, meer dan eens, shanks tot gevolg. En dat wil je niet. 

Deze shoe tips gaan je helpen. Er zijn er achttien en op elk label staat een term. Zoals soft hands, visualize, alignment, turn en stay down. Je bevestigt ze voor op je schoenen en als je klaarstaat om de bal te slaan, focus je alleen nog maar op die twee tips. Ze bieden natuurlijk geen garantie maar als het goed is, is je concentratie beter, je hoofd leger en je spel beter. 

Je kunt de tips wisselen, zelfs tijdens de ronde. Als je wilt voorkomen dat je op je sokken in het gras aan je schoenen loopt te hannesen, kun je ze in dat geval beter op een label (zit er gratis! bij) bevestigen aan je tas. Je kunt ook zelfgeschreven tips gebruiken, custom made dus. Wellicht ook handig als reminder voor andere zaken. 

Prijs: 19,99 dollar (bij amazon.com).

Meer informatie.

Lees meer over

Equipment