Bynder

Bynder Birdy Golftour begonnen op Scherpenbergh

12 mei 2017 Redactie GOLF.NL
De Scherpenbergh in Lieren was afgelopen zaterdag het decor van de eerste wedstrijd van de Bynder Birdy Golftour, voorheen de Mid Am Tour.

57 fanatieke golfers streden in twee categorieën om de prijzen. In de eerste categorie, strokeplay tot handicap 12,0, kwam Paul Moggré met een bruto score van 73 (+1) als winnaar van de baan. Michiel van Gunsteren won met een score van 69 (-3) het netto klassement in deze categorie.

In de tweede categorie, stableford voor spelers met een handicap tussen de 12,1 en 24,0, won Wilco Monster met 37 punten.

Rogier Diecke maakte de neary en Bas Wijdeveld maakte in zijn ronde (op zijn home course) vijf birdies.

De Bynder Birdy Golftour doet op maandag 12 juni de Drentsche G&CC aan en een grote groep golfers gaat "voor-overnachten" in de Golf Lodge op de Drentsche. Later dit jaar zijn er nog wedstrijden op de Goyer, Kennemer en Lage Vuursche.

Interesse? Er zijn nog genoeg plekken vrij, ga naar birdy-club.com om je in te schrijven.