drive chip putt

Jongens en meisjes! Open je agenda!

10 mei 2017 NGF
Nu de meivakantie net achter de rug is, is het de hoogste tijd om de volgende vrije weekenden, feestdagen en vakanties te vullen met wat sportiviteit en vooral gezelligheid. Voor de jeugd heeft de NGF de jaarlijkse Open Jeugdkalender samengesteld en uiteraard vindt je hier nog wat leuke tips.

Voor ieder wat wils

Behalve de Nederlandse Kampioenschappen voor verschillende leeftijdscategorieën worden er veel leuke andere toernooien georganiseerd met diverse speelvormen en voor verschillende speelsterktes. Vergeet ook je supporters niet mee te nemen, want ook voor niet-golfende kinderen is er bij veel toernooien een gezellig randprogramma. Zo is het RAAK! funpark aanwezig tijdens het eerste NK in het Hemelvaartweekend op de Dommel (25 en 26 mei) en kunnen kinderen meelopen met de referee. We attenderen je graag op de Open Jeugdkalender van heel 2017. Voor de meeste toernooien worden de inschrijvingen door de clubs zelf verzorgd. De inschrijvingen voor NGF-toernooien verloopt via deze link

Familiegolftoernooi

Heb je al een familielid opgetrommeld om mee te doen aan het Familiegolftoernooi bij jouw club of de club van vader, moeder, oma, zus, broer, neefje, nichtje, opa, oom of tante? De eerste toernooien zijn al achter de rug, maar er zijn nog zeker 70 toernooien in aantocht. Aanmeldingen voor de Familietoernooien gebeurt via de clubs zelf. Deelname kost € 20 per koppel en daarmee steun je het Jeugdsportfonds. Bekijk hier de volledige kalender van alle familietoernooien in 2017.

Drive Chip en Putt

De voorronden van het Drive, Chip & Putt Kampioenschap 2017 worden gehouden tot en met september. 20 jongens en 20 meisjes kunnen zich kwalificeren voor de nationale finale op Toxandria. De voorronden en finale zijn een initiatief van Drive, Chip & Putt Nederland en de NGF. Aanmelden kan via de site van de organisatie. Drive, Chip & Putt is gericht op jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot en met 15 jaar. De jeugd komt uit in vier leeftijdscategorieën - opgesplitst in jongens en meisjes - en kunnen scoren op de drie fundamentele vaardigheden in golf (drives, chips en putts). 



}