Kleiburg
Golfclub Kleiburg

Kleiburg Open (tot handicap 30)

9 mei 2017 Redactie GOLF.NL
Op zondag 3 september 2017 wordt op de baan van Golfclub Kleiburg het Kleiburg Open 2017 gehouden, een jaarlijks toernooi voor spelers met een handicap tot en met 30.

In de categorieën I (heren) en II (dames) (hcp t/m 15,0) is de spelvorm strokeplay (18 holes, in flights van drie spelers, geen handicapverrekening). De heren spelen van de witte tees en de dames van de blauwe.

In de categorie III (dames en heren) (hcp 15,1 t/m 30,0) is de spelvorm stableford (18 holes, in flights van drie personen). De heren in deze categorie spelen van geel en de dames van rood.

Bij overschrijding van het maximum aantal deelnemers wordt in de week voorafgaand aan het toernooi eventueel een voorronde gespeeld. Deelnemers met een handicap gelijk of lager dan 4,0 zijn automatisch geplaatst voor de ronde op 3 september en behoeven dus geen voorronde te spelen.

Dankzij een aantal sponsoren is er een prijzenpot van 3.000 euro. Er zijn ook prijzen voor de longest drive en de neary op de daarvoor aangewezen holes. De inschrijfkosten bedragen 45 euro p.p. voor gastspelers en 25 euro p.p. voor clubleden.

De baan van Golfclub Kleiburg wordt stapsgewijs gerenoveerd en staat in de GOLF.NL Top 50 op plaats 46.

Meer informatie: golfclub-kleiburg.nl.
 

}