Golfclub de Berckt
Golfclub de Berckt

GC de Berckt wint Hidden Gem-verkiezing

4 mei 2017 Redactie GOLF.NL
Leadingcourses.com houdt elk jaar een Hidden Gem-verkiezing onder golfers. De winnaar in 2017 is Golfclub de Berckt.

Een hidden gem is een verborgen parel, een baan die volgens Leadingcourses wat meer aandacht verdient. De verkiezing van 2017 is met 31,9% van de stemmen gewonnen door Golfclub De Berckt in het Limburgse Baarlo. 

De golfbaan ligt op het landgoed van Kasteel de Berckt en bestaat uit een volwaardige 9-holes baan, een 6-holes pitch/chip oefenbaan en een 6-holes puttinggreen. De greenfee voor 9 holes bedraagt € 20 en voor 18 holes betaal je een toeslag van € 5.

Bart Sanders, eigenaar van Golfclub De Berckt is trots: ‘Wij zijn ontzettend blij met deze waardering die voor ons loon naar werken is. We doen elke dag ons uiterste best en het is mooi om te zien dat men dat waardeert. Onze missie is om een gezellige club tegen een betaalbare prijs te zijn, met daarbij een uitdagende golfbaan. Wat ons betreft is golfen nergens zo leuk als bij Golfclub De Berckt.’

Meer informatie: golfclubdeberckt.nl.

Met 28,7% van de stemmen was de tweede plaats voor Golfbaan Spielehof in Boekelo (Overijssel). Derde werd Golfclub d’n Heikant in Noord-Brabant met 15,3 % van de stemmen. 

De winnaars van vorige edities waren 'Golfbaan het Woold', 'Openbare Golfclub Dronten' en 'Golfclub Landgoed Nieuwkerk'. ‘Wij zijn van mening zijn dat er nog veel onontdekte clubs zijn, ook in Nederland', zegt Jeroen Korving van Leadingcourses.com over de Hidden Gem-verkiezing. 'Met dit initiatief hopen wij ook de wat minder bekende golfbanen onder de aandacht te brengen bij een breed publiek.’


en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

}