Derksen
Clubmanager Ellen Kroes en Robert-Jan Derksen

Topgolf Nederland geopend bij De Gelpenberg

1 mei 2017 Redactie GOLF.NL
Op de Drentse Golfclub de Gelpenberg zijn de oefenfaciliteiten vernieuwd. De club spreekt nu van een trainingscentrum.

Afgelopen zaterdag is Topgolf Nederland geopend. Ralph Grinwis (30) en Gijs Kras (35), twee professionals die vanaf 1 januari 2017 bij de Gelpenberg werkzaam zijn, hebben de ambitie om het oefenterrein 'het trainingscentrum van het noorden' te maken. 

Topgolf Nederland is samen met De Gelpenberg al maanden bezig de driving-range en overige oefenfaciliteiten te transformeren in een “trainingscentrum”. 

Daar horen diverse trainingstools bij en om die te realiseren heeft Topgolf Nederland een 'Club van 100' opgericht. Afgelopen zaterdag waren alle deelnemers van deze club uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een feestelijke opening. 

Om 12.00 uur begon een 18-holes wedstrijd en aan het einde van de dag kwam Robert-Jan Derksen samen met Timothy Beumer van TrackMan Europe een demonstratie geven. Oud-European Tour-speler Derksen opende officieel de deuren van een lesstudio. 

'Om beter te leren golfen moet er veel meer getraind worden, dit weet iedere golfer', zeggen Grinwis en Kras van Topgolf Nederland. 'Maar alleen trainen en wat ballen slaan is voor veel golfers niet interessant. Daar willen wij verandering in gaan brengen. We willen de golfer “effectief leren trainen”. Want ... oefening baart kunst! Wij gaan de golfers diverse trainingmogelijkheden aanbieden waardoor effectief trainen veel aantrekkelijker wordt, en daardoor het beter leren golfen.'

Informatie: topgolfnederland.nl.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}