Hole 3
Hole 11
De slothole 18
Het clubhuis

Traveltip van Kenneth Perez

30 juni 2017 Redactie NGF
De mooiste golfplekjes in Europa, ontdekt door bekenden (in de golfwereld). Deze keer een traveltip van oud-voetballer Kenneth Perez, sterspeler van de Legends Golf Trophy tijdens de ING Private Banking Golfweek (7-9 juli).

Portugal, Vila Nova de Cacela: Monte Rei "


> Monte Rei

'Ik heb Monte Rei een paar keer mogen spelen en ik vind het een geweldige baan. Op elke hole waan je je eigenlijk met je flight alleen op de wereld en de baan is heel goed onderhouden. Het is misschien een beetje in de middle of nowhere, je moet er een stukje voor rijden, maar daar krijg je dan ook wat voor terug. En als je dan hebt gespeeld, moet je zeker ook in de buurt gaan eten in een piri piri tent. De kip die ze daar op een speciale manier klaar maken is heerlijk. Vaak zien die restaurants er niet uit, zijn ze zo lelijk als wat en lijkt het meer op een vreetschuur, maar het eten is er geweldig.'

TIP van de REDACTIE:

Je kunt ook op het resort van Monte Rei zelf eten. Er zijn vier restaurants waaronder Vistas dat onder leiding staat van de sterrenchef Albano Louren Albano Lourenço. In zijn keuken wordt gewerkt met authentieke ingrediënten van de hoogste kwaliteit die worden opgediend in een sfeervolle ambiance met prachtig uitzicht over de fairways en de Atlantische oceaan. Zie hieronder een filmpje van GOLF.NL met sterrenkok Lourenço die gamba’s maakt én een algemeen filmpje van de baan.