Kids4golf

Gratis golf(les) voor kinderen in Amsterdamse Bos

5 juni 2017 Redactie GOLF.NL
Op zaterdag 8 juli 2017 krijgen basisschoolkinderen de kans om gratis kennis te maken met golf. In het Amsterdamse bos krijgen de kinderen les en spelen ze een rondje. Er zijn ook prachtige prijzen te winnen.

Kids4Golf organiseert de jaarlijkse golfdag ditmaal op 8 juli. Op deze dag krijgen basisschoolkinderen van 8 tot en met 12 jaar gratis les van talentvolle oudere kinderen en een ervaren PGA-pro. Ze leren swingen, chippen en putten met aangepast materiaal: speciale clubs, een zachtere bal en een grotere hole. 

Na de les kunnen de kinderen op een speciaal aangelegde baan ervaren hoe leuk golf is. 'Ook voor kinderen is golf een geweldige sport: sportief bewegen, concentreren, plezier maken met leeftijdsgenoten, lachen om een mislukt schot en juichen om een geslaagde klap', aldus de organisatie Kids4golf. 

Er zijn mooie prijzen voor de grootste talenten op de golfdag: een golfcursus op Golfbaan de Hoge Dijk (Olympus) of Golfcentrum Amsteldijk. Een andere prijs is een complete golfset, beschikbaar gesteld door Jumbo Golf.

In totaal nemen de lessen en het spel twee-en-een-half uur in beslag. Er kan worden gekozen uit verschillende aanvangstijden en meer dan sportieve schoenen hoeven de kinderen niet mee te nemen. Maar Kids4Golf raadt aan om snel in te schrijven want het aantal deelnemers is beperkt. 

Ga voor meer informatie naar kids4golf.nl. Inschrijven kan vanaf 5 juni.
}