Martin Kaymer neemt het op voor Tiger Woods
Beeld: Getty Images

Kaymer vraagt om steun voor Woods

2 juni 2017 Redactie GOLF.NL
Natuurlijk worden allerlei bekende golfers gevraagd om te reageren op de arrestatie van Tiger Woods. Bijna iedereen houdt zich op de vlakte, maar Martin Kaymer deed iets heel bijzonders. De Duitser riep in een filmpje iedereen op Woods vooral te steunen.

Jack Nicklaus, winnaar van achttien majors en de man die zo vaak in één adem wordt genoemd met Woods die veertien majors op zijn naam heeft staan, zei bezorgd te zijn. ‘Ik ben een fan en een vriend van Tiger.  Ik heb met hem te doen. Ik hoop dat hij dit oplost en weer golf gaat spelen. Hij heeft steun nodig van veel mensen.’

‘Het is duidelijk een lastige periode voor Tiger met het herstel van zijn rugblessure, dat is eigenlijk alles wat ik kan zeggen’, aldus Ryder Cup-captain Jim Furyk.

Bubba Watson, tweevoudig winnaar van de Masters, zei: ‘Het doet pijn om al die nieuwsberichten (over Tiger) te zien. Kijk, we hebben allemaal donkere momenten in ons leven, Tiger is ook maar een mens, dat lijken mensen te vergeten. Wat dit ook veroorzaakt heeft, we willen dat hij beter wordt.’ Matt Kuchar vond het ook moeilijk commentaar te leveren. ‘Het voelt gewoon niet goed, we weten niet exact wat er is gebeurd, hoe het met zijn rug is. We willen Tiger gezond zien en terug op de golfbaan, dat is eigenlijk het enige wat ik wil zeggen.’

Martin Kaymer deed iets heel anders. De Duitser plaatste op zijn twitteraccount onderstaand filmpje waarin hij een bijzondere oproep doet Woods vooral te steunen. 


en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}