Pin High golftravel

Reisnieuws: nieuw, een surprise-reis

8 juli 2017 Redactie GOLF.NL
Pin High komt met iets nieuws: de 'Surprise-reis'.

Durf je het aan om met een groepje enthousiaste golfers een nieuwe, hele bijzondere bestemming te ontdekken, zonder dat u vooraf weet waar de reis naartoe gaat? Dat is de propositie van Pin High Golftravel bij de 'Surprise-reis'. 

Pin High neemt deelnemers mee 'naar de zon, naar topbanen die "outstanding" scoren op Leadingcourses.com, naar een onbekende omgeving met louter enthousiaste reacties', zegt Eric Bakker, directeur van Pin High en reisleider van de Surprise-reis: 'Ik weet bijna zeker dat u hier nog nooit heeft gegolfd. Indien wel, dan zult u het fantastisch vinden dat u nog een keer mag. Heerlijk toch om met een groepje enthousiaste golfers gedurende een aantal dagen een nieuwe, hele bijzondere bestemming te ontdekken?'

Het vertrek naar de onbekende bestemming is op 3 september 2017. Inbegrepen is onder meer de vlucht, een hotel en spelen op twee golfbanen. Meer informatie: blog.pinhigh.nl.

Meer reisnieuws

20 juni 2017: weektoppers

Pin High komt met een 'weektopper'. Elke week zet de golftouroperator een bestemming in de etalage en kunnen golfers profiteren van een interessante korting of leuke extra’s.

Pin High geeft bij elke boeking van de weektopper ook een waardebon ter waarde van € 25 voor een volgende reis weg. De Pin High weektopper is te boeken van maandag t/m zondag via pinhigh.nl/weektopper. Telefoon: 023-561 53 05.