Instructievideo's Joost & Phil: hoge en lage balvluchten

28 juli 2017 Redactie GOLF.NL
Beter golfen, dat willen we natuurlijk allemaal. Joost Luiten en zijn coach Phil Allen helpen daarbij. In deze instructievideo op GOLF.NL laten Joost en Phil zien hoe je beter kunt scoren met verschillende hoogtes in je balvluchten.

Als je de bal op commando hoger of lager kunt slaan, ben je enorm in het voordeel, bijvoorbeeld als het hard waait. Joost Luiten slaat met zijn ijzer-5 standaard een bal die ongeveer 33 meter hoog gaat. Hoe slaat Joost extra hoog om de bal dicht bij de vlag te laten neerploffen of juist een stuk lager om de bal onder de wind te houden? Je ziet het in deze video over verschillende balvluchten. 

Speciaal voor de volgers van GOLF.NL hebben Joost Luiten en zijn coach Phil Allen een serie instructievideo’s gemaakt. Om er zeker van te zijn dat je geen video mist, kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van GOLF.NL zodat je precies weet wanneer je nieuwe instructievideo’s kunt bekijken. Like ons ook op Facebook voor extra video’s en meer inspirerend golfnieuws!

Klik hier voor alle instructievideo's van Joost en Phil.


Lees meer over

Instructie