Nobragolf

iGolf neemt organisatie NoBraGolf Competitie over

26 juli 2017
Na een succesvolle samenwerking in het afgelopen jaar draagt Eline van Woesik de organisatie van de NoBraGolf Competitie volledig over aan iGolf.

NoBraGolf Nederland organiseert jaarlijks een nationale mixed-teamcompetitie in de periode maart tot en met september. Sinds de oprichting in 1999 is de competitie uitgegroeid tot een circuit met circa 1000 golfers. Iedereen kan aan de NoBra-competities meedoen, van beginnende golfer tot single handicappers.

'De NoBraGolf Competitie is al vele jaren een begrip in Nederland en wij vinden het belangrijk dat zo’n mooie traditie nog lang kan worden voortgezet', zegt Dylan Weggeman van iGolf. 'Deze activiteit past ook perfect in onze filosofie, die ervan uitgaat dat we golfers van ieder niveau de mogelijkheid willen bieden om in georganiseerd wedstrijdverband te spelen op verschillende golfbanen. Met de toevoeging van de NoBraGolf Competitie biedt iGolf nu een compleet programma van verschillende activiteiten gedurende het hele jaar. Dat is fijn voor de golfers, maar ook voor de diverse partnerbanen, die hiermee verzekerd zijn van een extra volume aan golfers op hun banen.'

De komende weken wordt de overname geformaliseerd en in september vindt de daadwerkelijke overdacht plaats, bij de evaluatiedagen van de NoBraGolf Competitie. 

Weggeman: 'Op de evaluatiedagen zullen de captains enkele mogelijke wijzigingen en aanvullingen voor de competitie van 2018 voorgelegd krijgen. Dit zullen vooral praktische zaken zijn, met de bedoeling om deelname nóg leuker en makkelijker te maken. Maar de basisopzet én de naam van de NoBraGolf Competitie blijven vooralsnog ongewijzigd. Nieuwe organisatie, maar dezelfde competitie.'

Kijk voor meer informatie op nobra-golf.nl en igolf.nl.}