us kids nederland

Jeugd maakt kans op plaatsen in Beat the Pro

18 juli 2017 Redactie GOLF.NL
Op zaterdag 22 juli wordt op Golfbaan Naarderbos een US Kids-wedstrijd gespeeld, de laatste wedstrijd van het voorjaar. Hierbij zijn twee wildcards te winnen voor Beat the Pro bij het KLM Open.

De wedstrijden van de US Kids Amsterdam Local Tour (de Nederlandse US Kids Tour) trekken gemiddeld 65 spelers en worden door de organisatie een doorslaand succes genoemd.

Aanstaande zaterdag bij de voorjaarsfinale worden veel jeugdspelers verwacht, zeker omdat TIG Sports - de organisator van het KLM Open - twee wildcards ter beschikking stelt voor Beat the Pro. Maar de wedstrijd is nog niet helemaal vol en jeugd van 5 tot 18 jaar kan zich nog tot en met woensdag 19 juli inschrijven (ook junioren die niet meededen aan de eerder gespeelde wedstrijden). Voor inschrijvingen, ga naar dutchkidsgolf.nl/evenementen.

De plaatsen in Beat the Pro zijn te winnen in een wedstrijdje vanaf het terras van het clubhuis van Golfbaan Naarderbos. 

Beat the Pro is een onderdeel van het KLM Open waarbij amateurs het opnemen tegen professionals. Op een aantal dagen mogen amateurs een poging doen om de bal op de par-3 14de hole van The Dutch dichter bij de hole te slaan dan de Tourspelers in het KLM Open. Wie beter is dan de pro's wint een prijs.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}