Tweede winnaar birdiecam bekend!

11 juli 2017 Redactie GOLF.NL
De tweede vlucht van de Birdiecam ging over golfbaan Princenbosch. Dat werd door heel wat deelnemers aan onze actie geraden. Uit de bus met goede inzendingen werd de naam van Natascha Broodbakker getrokken.

Dat ze de naam van de baan niet helemaal goed spelde (Prinsenbosch) is haar vergeven. Dat zal ze na het bezoek aan de prachtige baan in Molenschot (Noord-Brabant) niet nog eens doen, vermoeden wij. Want Broodbakker wint twee greenfees voor Princenbosch. 

De Birdiecam vliegt geregeld over een van de golfbanen in Nederland. Het filmpje waarbij je de locatie moet raden, wordt verspreid op onze Facebook-pagina en deze website. Binnenkort volgt een nieuwe video.

Birdies zijn niet weg te denken uit de golfsport. Zowel Stern als de NGF werkt samen met Vogelbescherming Nederland om vogels en hun omgeving te beschermen. Het NGF-programma Committed to Birds stimuleert de bewustwording van golfclubs om (nog) meer rekening te houden met natuur en vogels op hun banen. Doe ook mee aan de Stern Birdieranking. Dat kan onder meer via de handige app van GOLF.NL voor meer golfplezier. Heb je die nog niet? Kijk hier voor meer informatie en downloadlinks. 


}