Vrijwel overal in de baan ocean view
Een treinspoor doorkruist het golfterrein
Mooie greens
Een hotelimpressie van het restaurant met prachtig zeezicht
Een hotelimpressie van het zonneterras met zwembad
Het vissersplaatsje Alvor, op een steenworp afstand

De traveltip van ...

20 januari 2017 Redactie NGF
De mooiste golfplekjes in Europa, ontdekt door bekenden (in de golfwereld). Deze keer een traveltip van Peter van Pelt, directeur van Go4Golf Reizen, specialist in golfreizen naar Portugal, Spanje en Turkije.


Lagos, Portugal 

Onyria Palmares: Deze baan heeft 27 holes en vanaf bijna al die holes heb je ocean view. Er zijn achttien holes met mooie met hoogteverschillen en negen holes liggen tussen de duintjes. Bij veel golfers is deze baan (nog) niet bekend. Bij het spelen trekken de uitdagende holes de eerste aandacht en vergeet je soms te genieten van de mooie vergezichten op onder andere de baai van Lagos of het kleine vissersplaatsje Alvor. Het clubhuis biedt één van de mooiste uitzichten in golfland en zorgt ervoor dat elk drankje nog lekkerder smaakt. 

Tip van de redactie: Deze maand wordt het vijfsterren Onyria Palmares Beach House Hotel geopend. Spiksplinternieuw dus en alle 20 kamers hebben uitzicht op zee. Er is veel aandacht besteed om de natuur in het ontwerp te betrekken. Prijs: vanaf 167 euro voor een tweepersoonskamer.

onyriapalmares.com