Jan Lassche (CEO GC Hitland) en Roxanne den Ouden (medewerker Communicatie en PR Hitland)
Hitland-directeur Jan Lassche en pr-manager Roxanne den Ouden

Budgetgolf Award voor Golfbaan Hitland

10 januari 2017 Redactie GOLF.NL
Golfbaan Hitland heeft de Budgetgolf Award 2016 voor de golfbaan met de beste prijs-kwaliteitverhouding gewonnen. De baan in Zuid-Holland hield Golfbaan Golf4all Harderwijk (de winnaar van vorige jaren) en Het Woold ruim voor zich.

Hitland werd door stemmers op budgetgolf.nl onder meer geprezen om de natuur, het onderhoud van de baan en de vriendelijkheid van het personeel. 

'We vinden het super dat we 2017 hiermee kunnen beginnen', zegt Roxanne den Ouden, medewerker communicatie en PR van Hitland. 'Het leveren van een goede prijs-kwaliteitverhouding is een van onze uitgangspunten en het is leuk dat dat op deze manier bevestigd wordt. We zijn blij dat onze klanten ons zo waarderen en vinden het een eer dat we deze prijs aan onze naam kunnen verbinden.'

De 18-holes baan ligt in Nieuwerkerk aan den IJssel, in het polderlandschap tussen Gouda en Rotterdam. Met een greenfee van 43 euro voor 18 holes op doordeweekse dagen en een credit-systeem waardoor men voor een nog lagere greenfee kan spelen, is Hitland de voordeligste baan in de omgeving. 

Daarnaast werd ook het systeem van gedifferentieerde jaarkaarten door een aantal stemmers als pluspunt aangemerkt. Bij dit systeem kunnen golfers een aantal ronden van negen holes kopen tegen een gereduceerde prijs. 'Ze kunnen daarbij kiezen tussen 50, 100 en 150 lussen of onbeperkt', zegt Den Ouden. 'Zo kan iedereen de kaart kopen die bij hem of haar past.'

Ga voor meer informatie over de winnende baan naar hitland.nl.

}