Texelse
De Texelse op Leadingcourses.com

Leadingcourses.com verbeterd: reviews op handicapniveau

5 januari 2017 Redactie GOLF.NL
De banenwebsite Leadingcourses.com is in 2017 verbeterd. Je kunt nu bijvoorbeeld bij veel banen zien wat spelers van jouw handicapniveau ervan vinden.

Op Leadingcourses.com kunnen golfers banen beoordelen en cijfers geven. In een blog vertelt Jeroen Korving van Leadingcourses.com uit hoe de banenvergelijkende website steeds stappen vooruit maakt. 

'In het begin geloofde niemand in het concept', zegt Korving. 'Hoe konden golfers beslissen of een baan goed was of niet? Dit was de houding van de golfindustrie, de golfer deed er niet toe. Maar toen kwam de recessie en de tijden veranderden. Nu moeten golfbanen meer hun best doen. Wat maakt ze bijzonder? En met de komst van websites als TripAdvisor, Booking.com, Expedia en Yelp: wat is hun online reputatie?'

Leadingcourses.com wil golfers bedienen met persoonlijk advies en nu er steeds meer reviews van golfbanen op de website staan, heeft het platform daarin een volgende stap kunnen maken. Korving: 'Met genoeg reviews kunnen we doen wat we altijd wilden doen. Vanaf nu hebben we filters op alle beoordelingspagina's van golfbanen met meer dan 20 reviews.'

Je kunt bij banen met meer dan 20 reviews nu filteren op:

  • handicapniveau;
  • reviews per jaar;
  • reviews in een kwartaal;
  • de status van de reviewer;
  • de taal van de review.

Een voorbeeld is de beoordelingspagina van Golfbaan Stippelberg. Daar zie je dat de groep handicap 0 tot 9 de baan een 8,3 geeft en dat golfers met een handicap boven de 18 de baan nog hoger waarderen.

Een ander voorbeeld is de pagina van de Texelse. In 2012, voor de uitbreiding naar 18 holes scoorde de baan gemiddeld een 7,4. Na 2013 kreeg de baan een 8,2 of 8,3.

Meer informatie: Leadingcourses.com. Iedere golfer kan banen beoordelen op Leadingcourses.com of GOLF.NL.


en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}