Open Golfdagen 2017 op 8 & 9 april

Doe mee met de Open Golfdagen!

1 februari 2017 NGF
De Open Golfdagen trekken jaarlijks ruim 11.000 nieuwsgierige mensen. Mensen die willen ervaren hoe leuk het is om in een prachtige omgeving tegen een balletje te slaan dat altijd weer anders ligt. Op 8 en 9 april zetten ruim 150 golfclubs en -banen hun deuren open voor iedereen die (opnieuw) met de golfsport wil kennismaken.

Zomaar alleen een sportclub binnenstappen? Dat doet niet iedereen even gemakkelijk. Het thema van de Open Golfdagen sluit daarom bewust aan bij de succesvolle NOC*NSF-campagne ‘Ik neem je mee!’ Via een uitnodigende actiekaart, bijgevoegd bij het magazine GOLF.NL (oplage 235.000), nodigen golfers vrienden, familie of zelfs een hele schoolklas uit mee te gaan naar de golfbaan. Op de website www.opengolfdag.nl selecteren ze een golfbaan en bevestigen ze hun ‘golfdate’. Uiteraard ontvangt u als golfclub of -baan een mail van deze aanmelding en zorgt u voor een kopje koffie en een warm welkom.

'Ik neem je mee!'-actie richting 235.000 bestaande golfers

Extra actie richting Stichting Golfsport-leden

Speciaal naar de Stichting Golfsport-leden wordt een aparte actiekaart verzonden waarmee deze, vaak inactieve, golfers uitgenodigd worden om iemand mee te nemen naar een Open Golfdag. Als ze zich aanmelden via www.opengolfdag.nl ontvangen ze een 9-holes greenfee voor € 10. U kunt als baan/club aangeven of u mee wilt doen met deze actie.

Profiteer mee en meld uw Open Golfdag aan

De promotie van de Open Golfdagen bestaat naast de ‘Ik neem je mee-campagne’ ook uit offline-promotie, zoals banieren, spandoeken, vlaggen en datumstickers die u kunt bestellen om uw accommodatie mee aan te kleden. Daarnaast is er een filmpje gemaakt dat u digitaal (website, social media en nieuwsbrief) kunt gebruiken om mensen naar uw Open Golfdag te trekken. Dit filmpje ontvangt u met een standaard persbericht, een aantal digitale banners en het handboek Open Golfdagen, nadat u uw club/baan heeft aangemeld via de website www.opengolfdag.nl.
Meld uw Open Golfdag aan vóór 15 februari om van alle acties te profiteren.

Laat u inspireren

Twijfelt u nog over het organiseren van een Open Golfdag op uw club of bent u benieuwd naar goede voorbeelden van andere golfclubs en -banen? Kom dan naar een van de inspiratiebijeenkomsten op 20 (Best), 21 (Utrecht) of 23 (Zwolle) februari tussen 10.00 en 12.30 uur. Deelname is gratis en aanmelden hiervoor kan via onderstaande gegevens.
De Open Golfdagen worden op initiatief van de NGF, NVG en de PGA Holland georganiseerd. Voor vragen over de Open Golfdagen kunt u contact opnemen met Jeanine Schut via telefoonnummer 020 - 33 06 130 of info@opengolfdag.nl.

Lees meer over

NVG