beurs
Rheingolf: de grootste golfbeurs van Europa.
Beeld: Rheingolf

Rheingolf: grootste golfbeurs van Europa

23 februari 2017 Redactie GOLF.NL
De 19de editie van de Rheingolf beurs (3 t/m 5 maart) staat voor de deur. De vier thema's van de grootste golfbeurs van Europa vlak over de grens in Düsseldorf zijn: testen, informeren, shoppen en reizen.

In één weekend (3 t/m 5 maart) is de Rheingolf Messe de grootste golfshop van Europa. Er zijn talloze aanbieders van golfartikelen aanwezig en daarbij staat de nieuwe collectie van golfkleding voor het voorjaar en de zomer centraal. Alles wat de golfer nodig heeft is aanwezig tegen veelal speciale beursaanbiedingen. 

26 verschillende reisbestemmingen maken de beurs tot het grootste golfreisbureau van Europa. Bij de stand van golf in Oostenrijk worden specialiteiten van het land aangeboden. Partner-bestemmingen zijn Mallorca, met een eigen zone, waarin ze de specialiteiten aanbieden, en de Nederlandse provincie Limburg, waar in de stand onder meer een Limburgs biertje op de bezoekers wacht.

Een van de hoogtepunten van de beurs is de chipping stand van Golf Hoch Zehn. Hier zijn greenfees te winnen door een bal op een drijvend eiland te chippen. 

Niet-golfers kunnen met hulp van de David Leadbetter Golf Academy hun eerste slag doen en kennismaken met de golfsport.

Een dagkaart kost 15 euro. Kijk voor meer informatie en het overzicht van beursexposanten op rheingolf.net en Facebook.

Een sfeerimpressie van Rheingolf in 2016:

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

}