TopGolfTalent Foundation

Veiling bij oprichting TopGolfTalent Foundation

2 februari 2017 Redactie GOLF.NL
Op dinsdag 7 februari wordt de oprichting van de TopGolfTalent Foundation gevierd met een golfdag op The Dutch en een veiling voor de stichting. Er kan ook online geboden worden op de veilingitems.

De TopGolfTalent Foundation zamelt geld in voor jonge golftalenten die zelf niet de middelen hebben om hun talent te ontwikkelen met trainingen, lessen, wedstrijden. De stichting stimuleert en ondersteunt jeugdgolf in Nederland in het algemeen en ambitieus talent in het bijzonder.

De officiële launch van de TopGolfTalent Foundation wordt gehouden op The Dutch. Dinsdagavond 7 februari geven de initiatiefnemers uitleg over de doelstellingen en worden sponsors bekendgemaakt. Jong talent Mike Korver vertelt over zijn financiële uitdagingen. Phil Helsby, de directeur van The Dutch, vertelt waarom hij de Foundation ondersteunt.

Eerder op de dag is er een benefietwedstrijd. Alle flights zijn intussen verkocht. De spelers krijgen in de baan tips van pro Fernand Osther en de coaches Harald Grünberg en Mitchel Kevenaar: drie holes beat the pro, drie holes course management en drie holes mentale training. Alle inkomsten van de dag komen ten goede aan de Foundation.

Veiling

De lancering van de stichting gaat gepaard met een veiling waarvan de opbrengst natuurlijk ook naar de Foundation gaat. Dankzij enthousiaste sponsoren kunnen golfers bieden op een grote variëteit aan items. 

  • Under Armour stelt een paar Spieth One schoenen ter beschikking, in de gewenste maat. 
  • TIG Sports stelt twee KLM OPEN 2017 VIP tickets ter beschikking.
  • 3D Golfreizen biedt een arrangement op El Rompido in Spanje aan.
  • De Krim heeft een midweek in luxe chalet en greenfees voor de Texelse in de mix gegooid.
  • Samen met playing professional Fernand Osther kun je met drie personen op The Dutch spelen, '18 holes Beat the Pro'.
  • Hoofdkantoor Lichtdesign biedt een lichtadvies aan.
  • Golfballen.nl biedt greenfees voor Oude Maas aan.
  • Hoi4U stelt een mooie eigen golffoto op aluminium beschikbaar.
  • Joost Luiten heeft een door hem gesigneerde polo geschonken. 

Iedereen kan bieden op de items via Facebook of topgolftalent.nl/charity-auction. Bekijk ook het filmpje hieronder over de veiling en de items.