KLM Open 2016
Beeld: Tim Buitenhuis

Ultiem golfweekend in september

4 augustus 2017 Redactie GOLF.NL
Half september een weekendje niets te doen? Bezoek dan het KLM Open en maak er meteen een ultiem golfweekend van met een overnachting (of twee) en een ronde golf.


Over krap anderhalve maand begint het KLM Open 2017, waarin Joost Luiten zijn titel verdedigt. Dat lijkt ver weg maar na de zomervakantie is het zo half september.

Het is dan leuk om bij The Dutch in Spijk de toppers dichtbij aan het werk te zien, maar nóg leuker is om tussendoor ook zelf te golfen. Een greenfee op The Dutch zit er natuurlijk niet in maar er liggen genoeg banen in de buurt waar je een balletje kunt slaan.

Reserveer een tijd: in Almkreek, Noordeloos en De Haverleij. Boek een hotel of bed-and-breakfast in Gorinchem of een plek op kampeerterrein De Lievelinge dat naast de golfbaan ligt en je hebt een prachtig golfweekend. Tickets voor het KLM Open zijn al te koop

Arrangement

Heb je geen zin om zelf zo'n weekend te organiseren, dan biedt Pin High Golftravel uitkomst met een speciaal KLM Open-arrangement. Je verblijft twee nachten (van donderdag 14 tot en met zaterdag 16 september) in het Hotel de Korenbeurs in Made, speelt op donderdag op Landgoed Bergvliet (Oosterhout) en zaterdag op De Turfvaert (Rijsbergen). Op vrijdag bezoek je het KLM Open waar je per bus naartoe wordt gebracht. Vanaf 399 euro per persoon (inclusief twee diners).