Beter Golfen! Instructie Joost Luiten: Perfect Pitchen!

Instructievideo's Joost & Phil: Perfect pitchen

14 april 2017 Redactie GOLF.NL
Beter golfen, dat willen we natuurlijk allemaal. Joost Luiten en zijn coach Phil Allen gaan je daarbij helpen. In de derde instructie van Joost op GOLF.NL gaan we pitchen! De beste golfer van Nederland heeft veel tijd gestoken in het verbeteren van de korte slag naar de green, en niet zonder resultaat! Bekijk de video om te zien hoe Joost en Phil hierop hebben getraind.

Speciaal voor de volgers van GOLF.NL hebben Joost Luiten en zijn coach Phil Allen een serie instructievideo’s gemaakt. Voor dat doel reisde GOLF.NL met Joost en Phil naar Dubai. Elke twee weken vind je exclusief op deze website een nieuwe instructievideo die je helpt om een betere golfer te worden. Bekijk de derde instructievideo van Joost & Phil boven dit bericht!

Om er zeker van te zijn dat je geen video mist, kun je je onderaan op deze pagina inschrijven voor de nieuwsbrief van GOLF.NL zodat je precies weet wanneer je nieuwe instructievideo’s kunt bekijken. Like ons ook op Facebook voor extra video’s en meer inspirerend golfnieuws!

Klik hier voor alle instructievideo's van Joost & Phil.

Lees meer over

Joost Luiten Instructie