Pin High toernooien

Toernooien van Pin High

6 april 2017 Redactie GOLF.NL
Pin High Golftravel organiseert al jaren golftoernooien waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staan. Lees meer over het programma voor 2017.

Koningstoernooi 

Zoals elk jaar organiseert Pin High rond koningsdag het Koningstoernooi. Hotel WinselerHof is dit jaar de uitvalsbasis voor drie toernooidagen, waarbij gespeeld wordt op Het Rijk van Margraten, de Zuid-Limburgse Golfclub Wittem en Henri-Chapelle GC in België. Hotel WinselerHof beschikt over één van de beste Italiaanse restaurants van Nederland, Pirandello. Het Koningstoernooi vindt plaats van 25 tot 28 april.

Overige toernooien 

In de zomermaanden organiseert Pin High nog twee golftoernooien. Van 9 tot 12 juli wordt er gestreden op Wiesensee in Duitsland. Een hotel direct aan de gelijknamige golfbaan, waar men drie toernooirondes mag spelen. 

Van 16 tot 19 augustus wordt voor de overwinning afgeslagen op drie verschillende banen, zowel in Nederland als in Duitsland: De Koepel, Het Rijk van Sybrook en net over de grens op Bad Bentheim. Men verblijft in het monumentale Boutique Hotel ’t Lansink in Twente, met een culinair vermaard restaurant dat beloond is met een Michelin-ster. Patron Cuisinier en SVH Meesterkok Lars van Galen en zijn team werken met ambachtelijke producten uit de regio. 

Meer informatie: pinhigh.nl/golftoernooien.

}