Open Golfdagen voor het eerst in najaar

26 september 2016 Redactie NGF

Afgelopen week hebben 42 golfclubs en -banen hun deuren geopend voor iedereen die golf wilde uitproberen tijdens de Open Golfdagen.
Deze eerste najaarseditie van de Open Golfdagen werd als experiment gelijktijdig met de Nationale Sportweek georganiseerd om mee te liften op de landelijke promotie.
Speciale aandacht was er voor golfers die hun clubs al een tijdje in de kast hadden liggen, via aantrekkelijke groepslessen en najaarsacties.

Succesvol voorbeeld Open Dag voor de Zaanse

De Zaanse heeft de Open Golfdagen tijdens de Nationale Sportweek succesvol beetgepakt om een volledige week hun golfbaan open te stellen voor iedereen die zin had om te komen golfen. Nieuwkomers konden vergezeld van leden van de Zaanse een Texas Scramble wedstrijd spelen en met succes! Ruim 190 geïnteresseerden melde zich gedurende de week! Voor bezoekers zonder golf- en wedstrijdervaring was er een speciale Pro-captain die, na een warming-up en een aantal basis oefenslagen, de mensen mee de baan op nam.

Open Golfdagen 2017: 8 en 9 april

In het voorjaar van 2017 zal de zeer succesvolle voorjaarsvariant van de Open Golfdagen weer georganiseerd worden en wel op 8 en 9 april.
Golfclubs en -banen die mee willen liften op deze golfpromotie, kunnen hun Open Golfdag aanmelden via www.opengolfdagen.nl
De Open Golfdagen worden landelijk ondersteund en gepromoot door de NVG, NGF en PGA Holland.

Foto's en video's, van lokale Open Golfdagen kunnen gestuurd worden naar communicatie@ngf.nl. Deze worden op de social media kanalen van de Open Golfdagen en/of de NGF geplaatst. 

}