Jumbo Golf opent flagship store

22 september 2016 Redactie GOLF.NL
Kort voor het KLM Open is met hulp van Tommy Fleetwood in Amsterdam de grootste golfwinkel van Nederland officieel geopend.

Een vloeroppervlakte van meer dan 1500 vierkante meter maakt het niet alleen mogelijk dat er golfclubs, -kleding en -accessoires van alle vooraanstaande merken te koop zijn, maar deze indrukwekkende en eigentijdse golfwinkel bevat tevens een selectie aan Nike-kleding (shop in shop), drie indoor fitting bays met flightscope fitting apparatuur, een reparatie- en grip service, plus een in- en outdoor (bovenop het dak) try & buy putting green. 

Opvallend is de aanwezigheid van Mizuno’s Principia-set. Deze goudkleurige, 16-delige en handgemaakte, exclusieve (18 sets in Europa) clubs zijn inclusief tas te koop voor 10.095 euro. Uiteraard hebben wij geen idee hoe lang deze bijzondere set nog in de winkel te zien zal zijn. 

De gloednieuwe vestiging van Jumbo Golf (Roesiel 16, 1043 BL Amsterdam) is eenvoudig te bereiken via de A5 (afslag S102). Je kunt er bovendien gratis parkeren.

Meer info: Jumbogolfwereld.nl

Lees meer over

Equipment