De Haenen
Golfpark de Haenen

SingleGolfers Open op De Haenen

26 september 2016 Redactie GOLF.NL
Zaterdag 22 oktober 2016 wordt de vierde editie van het SingleGolfers Open gepeeld. Dit jaar is Golfpark de Haenen gastheer.

De golfers strijden om de SingleGolfer en SingleGolfster trofee. Daarnaast wordt de winnaar uitgenodigd voor een privévlucht over Golfpark de Haenen. Het evenement begint om 10.30 uur. De golfdag is inclusief ontvangst en een diner met een drankje als afsluiting van de golfdag.

Deelname staat open voor alle golf spelende singles (alleenstaanden) en sportsingles (golfers van wie de partner niet golf speelt). Ook golfers die geen lid zijn van SingleGolfers.nl zijn van harte welkom. Men ontvangt bij inschrijving voor dit evenement vrijblijvend twee maanden het lidmaatschap van SingleGolfers.nl cadeau.

Via de organisatie SingleGolfers.nl kunnen golfers elkaar ontmoeten op evenementen, reizen of via de online community. SingleGolfers.nl organiseert, exclusief voor leden, reizen en evenementen in Nederland en Europa. Via de online community kunnen leden elkaar op basis van een opgegeven profiel online ontmoeten en een (golf)afspraak maken. Het motto van de organisatie is: 'Golf speel je tegen jezelf maar het is veel leuker in goed gezelschap'.

Voor meer informatie over het lidmaatschap van SingleGolfers.nl en inschrijving voor de wedstrijd: singlegolfers.nl.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}