Drentsche
De Drentsche G&CC

Prijspakket TaylorMade-Luiten in jeugdtoernooi

20 september 2016 Redactie GOLF.NL
Van 19 tot en met 23 oktober 2016 wordt op de Drentsche Golf & Country Club de Tulip Golf Challenge gespeeld. Dit driedaagse internationale toernooi voor topjeugdspelers telt mee voor de World Amateur Golf Ranking en de NGF ranking.

De eerste editie van de Tulip Golf Challenge, georganiseerd door Pro Golf Events, maakt deel uit van de Global Junior Golf Tour en Global Junior Golf 21golfleague. 

Joost Luiten is in het bezit van het baanrecord (68 slagen) op de holes Geel en Rood van de Drentsche. In het filmpje hieronder daagt hi deelnemers uit om zijn baanrecord te verbreken en kans te maken op een prijzenpakket van TaylorMade-Joost Luiten.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

(In de video is Joost Luiten nog viervoudig winnaar, hij is inmiddels vijfvoudig winnaar ...)

Inmiddels zijn er meer dan 70 aanmeldingen uit 14 verschillende landen. Onder de Nederlandse deelnemers op de inschrijflijst zijn Severiano Prins, Nick Slobbe en Kiet van der Weele.

Het toernooi wordt gespeeld in twee leeftijdscategorieën: 12 tot en met 18 jaar en 18 tot en met 21 jaar. De Drentsche Golf & Country Club ligt in Zeijerveen nabij Assen en bestaat uit een 27-holes wedstrijdbaan en 9-holes par-3 baan.

Aanmelden

Nederlandse spelers kunnen zich aanmelden via de website van Pro Golf Events.


}