Charity Cup

€ 10.000 bijeen gegolfd op The Duke

19 september 2016 Redactie GOLF.NL
Op donderdag 15 september is op golfbaan The Duke gegolfd voor Hulphond Nederland. De benefietwedstrijd om de Charity Cup heeft 10.000 euro opgeleverd.

Op de foto vlnr: Alex Wendt, financieel directeur Hulphond Nederland, Geert Schrijvers, bestuurslid Stichting Charity Cup, Jurgen van der Heijden, vorzitter Stichting Charity Cup Nederland en Theo Vinken, directievoorzitter Rabobank Oss Bernheze.

Bij het diner van de Charity Cup overhandigde Theo Vinken, directievoorzitter van de Rabobank Oss Bernheze, namens de bank en de Stichting Charity Cup de cheque aan Alex Wendt, de financieel directeur van Hulphond Nederland. Rabobank Oss Bernheze was als hoofdsponsor verbonden aan de 24ste editie van het toernooi.

De Charity Cup (18 holes) wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de baan waar gespeeld wordt: The Duke, voorheen Hooge Vorssel. De 18-holes wedstrijd werd gewonnen door de flight van Bake Five uit Leusden. De tweede prijs ging naar de flight van Thekobur uit Rijswijk en de derde prijs werd aan de flight van Martin Glas Eindhoven overhandigd.

Geert Schrijvers werd beloond met de Orde van Oranje-Nassau voor onder meer zijn werk als secretaris van de Stichting Charity Cup in de afgelopen 24 jaar. De 25ste editie van Charity Cup wordt gehouden op 14 september 2017. 

Meer informatie: charitycup.nl.


}