Jerry Ji
Beeld: Golfsupport.nl

Ji verliest terrein in Junior Players Championship

4 september 2016 Redactie GOLF.NL
Jerry Ji is in het Junior Players Championship gezakt van de 17de naar de 37ste plaats.

Na een ronde 73 maakte Jerry Ji op zaterdag 76 in het 54-holes kampioenschap in Amerika: vier bogeys en geen birdies. De 16-jarige Nederlander is gedeeld 37ste na 36 holes op Sawgrass CC.

De Amerikaan Cole Hammer gaat nog steeds aan de leiding. Na twee keer een ronde 67 staat hij op -10.

Het Junior Players Championship presented by TaylorMade-adidas Golf is een prestigieuze jeugdwedstrijd (jongens van 12 tot 18) die sinds 2007 bestaat. Lees meer over de wedstrijd in het verslag van de eerste ronde.

Leaderboard.

Jeugd

De vierde wedstrijd van de Challenge Jeugd Tour is gewonnen door Sophie Teerink en Nick Slobbe. Noa van Beek en Jens Houtepen werden tweede. Uitslag.

Bij de vierde Future Jeugdtour waren de winnaars Chloë Schreurs en Bas Slungers. Carlijn de Graaf en Jennifers Seepers werden tweede, bij de jongens waren dat Benjamin Reuter en Ricardo Veldman. Uitslag.

Fleur van Beek en Pepijn Volmer wonnen de vierde Mini Tour. Rosanne Boere werd tweede, bij de jongens Wouter Villhaber en Mattias Henke. Uitslag.