Wilson Staff komt met FG Tour V6 ijzers

5 oktober 2016 Redactie GOLF.NL
Met de komende introductie van de FG Tour V6-lijn medio januari 2017, introduceert Wilson Staff een reeks ijzers in de ‘Feel’ categorie van hun zelf geïntroduceerde Feel, Crossover en Distance (F-C-D) aanbod.

Extra gewicht

Via deze opvolgers van de FG Tour V4 clubs richt de producent zich op de betere golfer voor wie een optimaal, zacht balgevoel en veel feedback bij het gebruik van deze forged clubs (8620 carbonstaal) voorop staan. Opvallend is het gebruik van extra toevoegde gewichtjes van 20 gram wolfraam. Bij de langere ijzers (3, 4 en 5) zit er 12 gram in de teen en 8 gram in de hiel om zo het Moment Of Inertia (MOI) te vergoten en de spin te verlagen. Bij mid-ijzers (6, 7 en 8) zit er één gewichtje van 20 gram in het midden van de zool en dichter tegen het blad aan, zodat het zwaartepunt van het clubhoofd verder wordt verlaagd, wat de vergevingsgezindheid ten goede moet komen.

De clubs worden standaard geleverd met een True Temper Dynamic Gold AMT stalen shaft en Lamkin Crossline Black grips. De prijs van een set met zeven ijzers (4-PW) bedraagt 899 euro. Wilson Staff’s FG Tour V6 ijzers komen beschikbaar voor zowel links- als rechtshandige golfers. 

Meer info: Wilsongolf.nl

Lees meer over

Equipment