Martensplek
Golfbaan Martensplek

Gratis clinic bij lustrum GC Martensplek

27 oktober 2016 Redactie GOLF.NL
Golfclub Martensplek viert het 25-jarige bestaan. Een van de activiteiten is een gratis clinic voor niet-leden.

Op 3 november 2016 om 15 uur wordt een vier meter hoge rode naaldbeuk geplant bij Golfclub Martensplek in Tiendeveen. Deze boom werd aangeboden door clubleden ter gelegenheid van het 25-jarige bestaan van de vereniging. De leden hopen dat de boom uitgroeit 'naar een volle, brede reuzenbeuk, symbolisch voor hoe Golfclub Martensplek zich ontwikkelt'.

Gratis clinic

Martensplek biedt op 3 november - om 15.30 uur - ook een gratis clinic ‘pitch-chip-putt’. Bezoekers kunnen een 'pitch, chip en putt-vaardigheidscertificaat' behalen. Onder begeleiding van een deskundige mentor oefent men met golfmateriaal van de golfschool op de driving range, chipping green, putting green en 9-holes par-3 baan. 

Om zeker te zijn van een plekje bij de clinic moet men zich opgeven via e-mail receptie@martensplek.nl of 0528-33 15 58. 

Bezoekers kunnen de nieuwe boom en de nieuwbouw op Martensplek bewonderen. Bovendien kunnen geïnteresseerden kennismaken met een oefenprogramma van Martensplek dat de naam ‘Spel en resultaat’ heeft gekregen. In dit programma worden beginners stap voor stap naar handicap 54 geleid.

Geschiedenis

In 1990 veranderde boer en ondernemer Jan Geerts bouwland in een 9-holes golfbaan. In 1991 werd Golfclub Martensplek opgericht. Inmiddels telt de baan 18 holes. Op de parkbaan in het Drentse natuurgebied Goudplevier-Mantingerveld is ook een luxe hotel en grandcafé restaurant Martensplek met vergadergelegenheid. Meer informatie: martensplek.nl.


}