Gelpenberg
Het clubhuis van De Gelpenberg

23 oktober: bepaal wat je betaalt op De Gelpenberg

12 oktober 2016 Redactie GOLF.NL
Op zondag 23 oktober 2016 houdt de Drentse Golfclub De Gelpenberg in Aalden een experiment onder de naam 'De Gelpenberg X-perience'. De golfclub in Noord-Nederland laat spelers deze dag zélf bepalen wat ze het rondje golf waard vinden.

Geen vaste tarieven en geen kleine lettertjes dus: het is aan de golfer om te bepalen wat hij of zij betaalt.

Om een overvolle baan te voorkomen, is een aanmelding vooraf wel vereist. Golfers uit het hele land kunnen zich individueel of in groepsverband aanmelden op dgcdegelpenberg.nl. Na aanmelding ontvangt men een ontvangstbevestiging met daarin een starttijd. Spelers dienen in het bezit te zijn van: handicap 54 of lager. 

De Gelpenberg is volgens eigen zeggen constant bezig om de golfbeleving te verbeteren: 'Het enige dat de golfclub tijdens de X-perience op 23 oktober 2016 van u vraagt is uw feedback op deze golfbeleving en een financiële bijdrage waarvan u zelf de hoogte mag bepalen. U zult ervaren dat een bezoek aan DGC De Gelpenberg véél meer is dan een rondje golf. Wie op de 18-holes-baan loopt voelt echt de historie. De bomen, struiken en andere vormen van beschutting zijn volledig volgroeid. Niets voelt aan alsof het net is aangelegd.' 

Op de bos- en heidebaan verzorgt Brasserie De Gelpenberg (tegen reguliere tarieven) een kop koffie, een lunch of een lunchpakket voor in de baan - of na afloop van uw ronde een hapje en een drankje, een dagschotel of een uitgebreid driegangen diner. 


en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

}