Noordelijke Golf Tour
Adri Hendriks (Golftime Travel), Maurits Noorda, Robbert Slob en Martin van der Schans

Noordelijke Golf Tour afgesloten op De Gelpenberg

11 oktober 2016 Redactie GOLF.NL
De Noordelijke Golf Tour van 2016 is afgelopen vrijdag afgesloten met een wedstrijd op de Drentse Golfclub de Gelpenberg.

De wedstrijd afgelopen vrijdag was het zevende toernooi van 2016. De bosbaan van DGC de Gelpenberg in het Drentse Aalden lag er volgens de deelnemers bijzonder goed bij, het weer was prima en de prijzenpot was goed gevuld.

Al drie jaar wordt er in twee categorieën gespeeld en de klassementswinnaars winnen traditiegetrouw deelname aan het Golftime Open, dat dit jaar van 3 t/m 5 november gespeeld wordt in Portugal. Maurits Noorda, lid van de Noord-Nederlandse G&CC, won de strokeplay-categorie en Duurswold-speler Robbert Slob won de stableford-categorie. 

'Deze tour loopt nu voor het derde jaar en er zijn steeds meer enthousiaste deelnemers', zegt organisator Martin van der Schans. 'Dit jaar heb ik het circuit weer uitgebreid met één baan - Lauswolt - en nu bestaat de tour dus uit zeven wedstrijden. Maar eens kijken hoe ik het in 2017 ga voortzetten, want in het Noorden van het land speel ik duidelijk in op een behoefte. Naast mijn werk als baanmanager van Duurswold is dit een prachtige manier om golfen op diverse banen in het Noorden te promoten. De medewerking van de betrokken golfbanen is ook fantastisch en dat maakt deze tour tot een succes!'

Meer informatie: vdspromanagement.nl en Facebook: 

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}