JLR
Golfteam JLR

Golfteam JLR: Caron, Krietemeijer en Van Meijel

3 oktober 2016 Redactie GOLF.NL
Drie Nederlandse talenten - Rowin Caron, Jeroen Krietemeijer en Lars van Meijel - waren afgelopen woensdag speciale gasten op een zakelijke golfdag op de Maastrichtse, International Golf Maastricht.

Sjors Lemmens, de head-pro van Impact Golf Academy Maastricht, maakte een videoverslag van het bezoek (zie hieronder). De drie amateurs vertellen daarin over hun plannen.

Rowin Caron, Jeroen Krietemeijer en Lars van Meijel zijn al heel lang bevriend en hebben onlangs samen Golfteam JLR opgericht, waarmee ze ook op zoek zijn naar sponsoren om zo hun overstap naar de professionals te bekostigen. De drie proberen via de Qualifying School een kaart voor de European Tour te veroveren. Krietemeijer heeft al een Stage One-wedstrijd gespeeld en kwalificeerde zich niet voor Stage Two. Van Meijel en Caron, die vorige maand het WK voor Amateurteams speelden, komen dinsdag 4 oktober in actie in de First Qualifying Stage op GC Bogogno

Vorige week waren ze gasten op de zevende businessdag van De Maastrichtsche. Hun deze deelname kwam tot stand door de samenwerking tussen Impact Golf Academy en GolfAthletic. Martijn van Oosterhout van Golfathletic is de fysieke trainer van de drie talenten en hij werkt samen met Impact Golf Academy op de Maastrichtsche aan de mobiliteit en stabiliteit van de leerlingen aldaar. 

De Business Club in Maastricht heeft in elk geval al toegezegd om de drie te zullen steunen middels een financiële bijdrage aan Golfteam JLR.

Rowin Caron speelde de Palmer Cup en heeft Arnoldf Palmer ontmoet. De golflegende is vorige week zondag overleden.

Lees meer over

Wedstrijden