Puma breidt Hi-Top-lijn uit met modellen voor juniors

21 november 2016 Redactie GOLF.NL
Vanaf februari kunnen ook jonge fans in de voetsporen van Rickie Fowler stappen, want in deze maand brengt Puma haar Titantour Ignite Hi-Top golfschoenen voor juniors uit. Verder zullen de modellen voor volwassenen worden uitgebreid met een nieuw kleurtje.

Stijl en persoonlijkheid

“De reactie op mijn Hi-Tops is overweldigend positief”, zo zegt Rickie Fowler over zijn karakteristieke, hoge golfschoenen. “Ze passen niet alleen goed bij mijn stijl en persoonlijkheid, maar zorgen bovendien voor de benodigde stabiliteit en comfort. Ik vind het daarom erg leuk dat de Hi-Tops nu ook voor juniors beschikbaar komen.” 

De Titantour Ignite Hi-Top schoenen voor kids gaan 90 euro per paar kosten. Net als bij de grote modellen, zijn ze gemaakt van waterdicht microfiber leer, terwijl de schuimkussentjes aan de bovenkant voor stabiliteit om de enkels zorgen. Een brede strip van klittenband zorgt dat de schoenen naar eigen wens goed kunnen worden gesloten. Aan de binnenkant levert een FusionFoam voetbed een comfortabele pasvorm op.

Gelijktijdig met de introductie van de kleine variant, worden de zwart/wit Hi-Tops voor volwassenen uitgebreid met extra kleuroptie: wit/oranje. Voor de reguliere 'grote' Ignite Hit-Tops van Puma betaal je 220 euro.

Meer info: Cobragolf.com/pumagolf

Lees meer over

Equipment