Jumbo Golf winnaar Nationale Business Succes Award

21 november 2016 Redactie GOLF.NL
Jumbo Golf is in de categorie 'sportretail' uitgeroepen tot winnaar van de Nationale Business Succes Award. Deze prijs is bedoeld voor ondernemingen met visie en ambitie.

De Nationale Business Succes Award wordt sinds 2012 jaarlijks toegekend aan het beste bedrijf van Nederland. Op basis van een onafhankelijke selectieprocedure door een nominatiecommissie worden de beste bedrijven per branche voorgedragen als branchewinnaar. De overkoepelende finale-award aan het einde van elke editie gaat gepaard met een geldprijs na een spannend verkiezingsjaar onder leiding van het Nationale Business Succes Award Instituut. De achterliggende doelstelling van het instituut is het stimuleren van succes, het delen van kennis over succes en succesvolle mensen met elkaar verbinden.

Jumbo Golf is tevens genomineerd als kanshebber voor: 

De Hoofdprijs:
Nationale Business Succes Award 2016

Sub-awards:
- Meest innovatieve onderneming
- Beste in online Business

Sectoren-awards:
- Beste in Retail / Consumergoods 

Binnenkort krijgt het Nederlandse publiek de kans om mede te bepalen welke bedrijven doordringen tot de finale en beoordeeld gaan worden door de deskundige vakjury. Tijdens een avondvullend programma op 2 februari 2017 maakt de vakjury de winnaar van de Nationale Business Succes Award en andere winnaars bekend. Het winnende bedrijf draagt een jaar lang de titel ‘Meest succesvolle bedrijf van Nederland’ en ontvangt uit handen van voormalig premier Jan Peter Balkenende de Award en een cheque van 100.000 euro.

Kijk voor meer informatie op Succesaward.nl en op Jumbogolfwereld.nl.

Winterbrochure

Overigens is kort geleden ook de nieuwe brochure van Jumbo Golf verschenen, boordevol met cadeautips voor de feestmaand. Je vindt ‘m hier.

Lees meer over

Equipment