De Gelpenberg
De Gelpenberg

De Gelpenberg schaft participaties af

26 november 2016 Redactie GOLF.NL
In navolging van veel andere clubs heeft De Drentse GC de Gelpenberg besloten om de participaties af te schaffen.

'De Gelpenberg is klaar voor de toekomst', zegt de club nadat op 24 november in een algemene ledenvergadering besloten is dat de participaties per 1 januari 2017 worden afgeschaft. Daardoor wordt het veel aantrekkelijker om lid te worden van de club in Aalden. 

De contributie kan jaarlijks of maandelijks betaald worden. Jeugd t/m 15 jaar is gratis lid. Wie zich voor 1 december 2016 als lid voor 2017 aanmeldt, ontvang 10% korting op het lidmaatschap of vijf greenfeekaarten.

Op 1 januari 2017 introduceert de club ook twee nieuwe, jonge pro’s, Ralph Grinwis en Gijs Kras. Volgens De Gelpenberg hebben deze professionals de ambitie om de grootste golfschool van het noorden op te richten. Met een uitgebreid pakket aan verschillende soorten trainingen, ondersteund door twee fysiotherapeuten en yoga-leraren, willen ze golfers langer gezond laten spelen en een aantrekkelijk lespakket aanbieden. Ook golfers die geen lid zijn, kunnen bij De Gelpenberg lessen en trainingen komen volgen. 

De golfshop van de club zal per 1 januari gevoerd worden door Het Sporthaantje. Dit bedrijf met vestigingen in Drachten en Zwolle heeft zich volgens de club ontwikkeld tot de golfspecialist van de vier noordelijke provincies. Ze zijn gespecialiseerd in clubfitting en verkopen golfkleding van merken als Calvin Klein, Daily en Under Armour. 

Meer informatie: dgcdegelpenberg.nl.


}