Duogolf

Duogolf slaat handen ineen met Pro Golf Events

2 november 2016 Redactie GOLF.NL
Duogolf gaat samenwerken met Pro Golf Events bij de organisatie van de golfcompetitie ‘Duogolf Euregio Liga’.

De Duogolf Euregio Liga, die zeven jaar bestaat, is een zomercompetitie. Van mei tot en met september wordt maandelijkse gespeeld wordt op 18-holes golfbanen in de grensstreek van Nederland en Duitsland. Elk jaar doen er meer dan 100 duo’s mee aan de competitie. 

Bij Duogolf bepaal jezelf met wie je een duo wilt vormen en alle combinaties zijn mogelijk: man-man, vrouw-vrouw of gemixt. De deelnemers komen van diverse clubs uit heel Nederland (in 2016 van 44 verschillende clubs). De hoofdprijs in twee categorieën is een golfreis naar Portugal voor twee personen. 

Volgens Gerard Lasonder van Stichting Duogolf bleek na een lange zoektocht dat Pro Golf Events de beste partij is om mee samen te werken. 'Wij volgen Pro Golf Events al een aantal jaren en zien wat betreft professionaliteit en enthousiasme onze visie terug in die van Pro Golf Events.' 

Duogolf is een initiatief van enkele golf-enthousiastelingen uit het noorden van Nederland. Na jarenlange deelname aan de NGF Competitie vonden zij dat er ruimte was voor een nieuw soort competitie. Dit heeft de initiatiefnemers geen windeieren gelegd en het aantal deelnemers groeit nog elk jaar. 'De Duogolf Euregio Liga is al jaren een begrip en een erg succesvol concept', zegt Niels van der Weerd van Pro Golf Events. 'Wij helpen graag mee om de toekomst van Duogolf te waarborgen en een nog groter succes te kunnen maken.' 

Vanaf eind december 2016 kunnen koppels zich weer inschrijven voor de Duogolf Euregio Liga. Kijk voor meer informatie op duogolf.eu.

}