Zakengolfster
Een vol terras bij de editie 2015 van RSM Zakengolfster

Opfrisclinic bij RSM ZakenGolfster

26 maart 2016 Redactie GOLF.NL
De organisatie van RSM ZakenGolfster organiseert een opfrisclinic voor 'hard werkende vrouwen met minder golfervaring' of vrouwen die lang niet meer gespeeld hebben na het behalen van het handicap 54 (het GVB) of Baanpermissie.

RSM ZakenGolfster is een jaarlijks golfevenement van Young Girls Community/Match & Mentor. Dit jaar, op donderdag 9 juni 2016, wordt op Golfclub Heelsum bij Arnhem de zevende editie georganiseerd.
De Opfriscinic bij RSM ZakenGolfster heeft als doel 'om weer vertrouwd te raken met het spel'. Het spel van deelnemers wordt opgefrist in een 'sportieve, ontspannen en actieve ambiance'. Na het oefenen worden enkele holes gespeeld en kan men ook twee workshops volgen.

De NGF is netwerkpartner van het evenement en geeft voor de Opfrisclinic 3 kortingsvouchers weg t.w.v. € 25 excl. btw.

RSM ZakenGolfster is een zakelijk en educatief netwerkevenement voor ambitieuze ondernemende vrouwen, zelfstandig en in loondienst. Het doel is om topvrouwen te inspireren, motiveren en met elkaar in contact te brengen. Afgezien van een 18-holes wedstrijd (individueel en als team) en de Opfrisclinic zijn er workshops en presentaties.

Voor meer informatie en aanmeldingen, bekijk de video hieronder en bezoek de website zakengolfster.nl.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

}