Amsteldijk
Golfcentrum Amsteldijk

Kick-off Dagen op Amsteldijk

22 maart 2016 Redactie GOLF.NL
Golfcentrum Amsteldijk houdt op zaterdag 2 en zondag 3 april Kick-Off Dagen. In dit weekend is iedereen welkom om gratis kennis te maken met golf en er worden allerlei golfactiviteiten georganiseerd.

Bezoekers hebben in het weekend gratis toegang tot de '9 Werelden van Golf' op het grote oefencentrum in Amstelveen. Hier kunnen allerlei baansituaties getraind worden. 

Kinderen tot 12 jaar kunnen op de Wereld van Pitching spelenderwijs kennismaken met de golfsport. Een golfpro organiseert spelletjes voor de jeugd.

Beginners kunnen een gratis kennismakingsles volgen. Beginners én gevorderden kunnen kennismaken met golfprofessional John Woof die sinds februari 2016 aan Amsteldijk is verbonden. 

Op beide Kick-off Dagen kan men het opnemen tegen één van de golfpro’s van Amsteldijk in een wedstrijd Beat The Pro. Daarbij zijn prijzen te winnen.

Winkelketen Golf USA zal in een stand nieuwe golfclubs en oufits presenteren en in Brasserie 10 kun je genieten van een hapje en drankje.

In het Kick-off Weekend kost een greenfees voor de 9-holesbaan 10 euro. Starttijden kunnen gereserveerd worden via amsteldijk.nl

Meer informatie over het programma is te vinden op amsteldijk.nl/kick-off-dagen. Op deze pagina van de website kan je je inschrijven voor de gratis kennismakingslessen. 

}