Capelle
Het Capels Senior Open op de baan van G&CC Capelle aan den IJssel

6e editie Capelle Senior Open

14 maart 2016 GOLF.NL
Op Golf & Country Club Capelle aan den IJssel wordt op 16 en 17 juli het Capels Senior Open gespeeld.

Het Capels Senior Open is een jaarlijkse nationale wedstrijd voor senioren (heren en dames vanaf 50 jaar) met een exact handicap onder de 30. Teams van alle golfclubs in Nederland of vrije golfers zijn van harte welkom. De editie van 2016 is de zesde.

De wedstrijdvorm is fourball strokeplay. Twee spelers vormen een team en de beste score per hole wordt genoteerd. Er wordt zonder handicapverrekening gespeeld, dus bruto strokeplay. 

De deelnameprijs is 25 euro per persoon, exclusief 30 euro greenfee. Leden van Capelle betalen alleen 25 euro inschrijfgeld per persoon. 

De prijs voor deelname aan het Champions Dinner op zaterdagavond 16 juli bedraagt 27,50 euro per persoon.

Ook mixed teams

Op de eerste dag zullen er 80 teams aan de start verschijnen. Teams kunnen bestaan uit twee mannen of twee vrouwen, maar ook mixed teams kunnen zich inschrijven. Het Capels Senior Open is gekoppeld aan een goed doel. Voor 2016 is weer gekozen voor de Stichting Leontienhuis, die de strijd aangaat tegen eetstoornissen. 

Inschrijvingen en informatie: seniorgolfopen.nl. Indien het aantal inschrijvingen het maximum overtreft, wordt een wachtlijst aangelegd.

}