Rio
De olympische baan in Rio

Met Pin High naar Olympische Spelen

18 maart 2016 Redactie GOLF.NL
Pin High Golftravel heeft een nieuwe brochure met bestemmingen in Midden-Europa. Ook is er een aanbieding waarbij golfers de Olympische Spelen kunnen bijwonen.

Olympische Spelen

De golfreisspecialist biedt een ‘once in a lifetime arrangement' aan naar de Olympische Spelen waarbij golfliefhebbers de slotronde van het herengolftoernooi kunnen bijwonen. 

Nieuwe brochure

In de nieuwe brochure Midden-Europa 2016 vindt de golfer alerlei nieuwe bestemmingen, van 'een nieuwe geheimtip' net over de grens bij Emmen tot een luxe golfcruise van Amsterdam naar Rome.

Lauswolt

In Nederland is Bilderberg Landgoed Lauswolt een van de bestaande bestemmingen, maar er is wel iets veranderd. Eric Bakker, directeur van Pin High: 'Eindelijk zijn de keurmeesters van Michelin afgereisd naar het "verre" Friesland en hebben ze één van onze favoriete restaurants de meer dan verdiende ster toegekend. Daarmee is Lauswolt de eerste golfbaan in Nederland met een Michelin-sterrenrestaurant. En het regent sterren bij Lauswolt, want ook de vijfde hotelster is binnen.'

Om de brochure te bestellen, neem contact op met Pin High: 023- 5615305, pinhigh.nl.

See some of the best photos of the action from the test event. The quality of the course was praised and a real source...

Geplaatst door Olympic Golf op woensdag 9 maart 2016