Liemeer
G&CC Liemeer

Junior Golf Camps voor jeugd tot 21

17 maart 2016 Redactie GOLF.NL
Junior Golf Camps is een nieuw initiatief gericht op jeugdige golfers tot 21 jaar.

De Junior Golf Camps zijn een initiatief van de Grünberg Golf Academy en worden georganiseerd in samenwerking met PGA-professionals en diverse golfclubs. De organisatie omschrijft het als de coolste 'golf-only' kampen in Nederland en het buitenland.

Het maakt niet uit of je al jaren golft, net begonnen bent of nog helemaal niet begonnen bent maar staat te trappelen: alle jeugd tot 21 jaar is welkom.

De aftrap is deze zomer met een aantal Summer Camps op locaties door heel Nederland:

  • 11-14 juli: Golf & Countryclub Liemeer
  • 25-29 juli: Rijk van Margraten
  • 15-19 augustus: Golf4All Harderwijk
  • 22-26 augustus: Golf & Countryclub Liemeer

Er wordt nog gesproken met een aantal andere banen om ervoor te zorgen dat er altijd een kamp is in elke regio.

Programma Summer Camps

Junior Golf Summer Camps staan in het teken van golf en fun en hebben veel aandacht voor het sociale aspect. De golfactiviteiten staan centraal: iedere deelnemer wordt uitgedaagd met nieuwe oefeningen en veel (onderlinge) wedstrijdjes. Daarbij is een gezellige sfeer en lol maken minstens zo belangrijk. "Bij een Junior Golf Camp maak je friends for life!", aldus de organisatie. Een sneak preview van de inhoud van de Summer Camps:

  • Technische trainingen, uiteraard door PGA Professionals en op basis van golf = fun.
  • Een Ryder Cup Team Event.
  • Een Family Friday Finale: een super-spannende Family-wedstrijd in teamverband met je vader, moeder, opa of oma of welk familielid dan ook, met afsluitend een barbecue en prijsuitreiking waarbij de hele Family welkom is.

Drive, Chip & Putt

Op de zomerkampen worden in samenwerking met Drive, Chip & Putt officiële voorrondes gehouden voor dit event. Alle jeugd die deelneemt aan een zomerkamp, kan meedoen aan een echte Drive, Chip & Putt wedstrijd. De winnaars van elk kamp gaan rechtstreeks door naar de grote Drive, Chip & Putt-finale waarvan de locatie binnenkort bekend wordt gemaakt.

Organisatie

Junior Golf Camps wil met de centrale (landelijke) organisatie van golfkampen jeugdige golfers motiveren een week actief bezig te zijn met golf, veel te leren maar zeker ook in groepsverband bezig te zijn met het spel. Of voor degenen die nog niet kunnen golfen: in een week tijd op een leuke manier de eerste beginselen leren. De Summer Camps hebben een regionaal karakter, zodat je ook na het kamp met elkaar de baan in kunt.

Kijk voor meer informatie op de website www.juniorgolfcamps.nl.

Wij organiseren de coolste golfkampen, voor élk niveau! Wil jij als PGA professional ook een zomerkamp op je club deze...

Geplaatst door Junior Golf Camps op zondag 13 maart 2016
}