De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem
De 18de van de Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem

Kennismakingslidmaatschappen op Wittem

14 maart 2016 Redactie GOLF.NL
De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem viert dit jaar het 60-jarig bestaan en introduceert in het jubileumjaar twee bijzondere kennismakingslidmaatschappen.

Wittem is de eerste en oudste golfclub van de provincie Limburg en wil meer mensen kennis laten maken met de club en golf. Een van de kennismakingslidmaatschappen is gericht op niet-golfers die zich aangetrokken voelen tot de sport en tot een ledenclub als Wittem. Voor een bedrag van 375 euro zijn zij een heel jaar lid, krijgen ze lessen volgens het 9-stappenplan van de NGF, kunnen ze gebruikmaken van alle faciliteiten en deelnemen aan alle clubevenementen. Bestaande leden van Wittem nemen de zorg voor deze nieuwkomers op zich, zodat zij zich snel thuis voelen zowel in de golfsport als binnen de club.

Golfers die al een handicap hebben of ooit het golfvaardigheidsbewijs (handicap 54) hebben gehaald, kunnen een heel seizoen (april t/m september) proeven aan een lidmaatschap. Voor een bedrag van 420 euro kunnen zij zes maanden onbeperkt spelen, gebruikmaken van alle clubfaciliteiten en deelnemen aan wedstrijden en overige clubactiviteiten. 

Ledenclub

Wittem is in eigen woorden nog een echte ledenclub: 'Er zijn geen commerciële activiteiten en sportiviteit, ontspanning en een goede onderlinge sfeer komen op de eerste plaats. De golfbaan ligt op één van de allermooiste plekken in het Limburgse heuvelland. De oorspronkelijke rust en ruimte zijn in de afgelopen 60 jaar bewaard gebleven. Maar op belangrijke punten is de club meegegaan in de tijd. Zo is de baan de laatste jaren prachtig gerenoveerd. De oefenfaciliteiten zijn volledig vernieuwd en naar een hoog niveau gebracht. Het fraai gelegen, karakteristieke clubhuis biedt comfort en gezelligheid. En de golfschool van professional Thijs Spaargaren heeft zich ontwikkeld tot de beste in Zuid Limburg.'

Meer informatie: zlgolf.nl.

}