Martensplek
Golfbaan Martensplek

Golfballen opduiken op Martensplek

14 maart 2016 Redactie GOLF.NL
Op Golfbaan Martensplek worden op 22 maart golfballen opgedoken om geld bijeen te brengen voor een goed doel. Dit wordt gecombineerd met een wedstrijd en clinic.

De Golfduikmiddag wordt gehouden op dinsdagmiddag 22 maart en georganiseerd door Duikschool Dive2Adventure, Golfbaan Martensplek in Tiendeveen en B&A Productions. De opbrengsten gaan naar een project van Stichting Actief Samenleven voor kwetsbare kinderen uit Hoogeveen.

Van vier tot zes uur zullen duikers van Dive2Adventure golfballen gaan verzamelen. De ‘lake balls’ zullen voor 50 eurocent per stuk verkocht worden. 

Tegelijk is er van vier tot vijf uur een clinic voor iedereen die nieuwsgierig is naar golf. Volwassenen betalen hiervoor 5 euro, kinderen van 8 tot 18 jaar mogen gratis meedoen.

Voor de ervaren golfer is er een golfwedstrijd van twee tot vier met mooie prijzen. Voor gasten is de greenfee 25 euro p.p.

Veiling

Na afloop van de activiteiten zal er om vijf uur een veiling gehouden worden in Grandcafé Hotel Martensplek. Gasten kunnen onder het genot van een hapje en drankje bieden op veel spectaculaire producten en belevenissen. Bijvoorbeeld een rondvlucht voor drie personen, een luchtfoto van je huis of bedrijfspand, een duikles van Duikschool Dive2Adventure, een limousinerit van Limo Service Nederland, een kunstwerk van Aad Stikkelorum of een dinerbon van Grandcafé Hotel Martensplek.

Alle activiteiten worden gefilmd door B&A Productions. Dit is een non-profit organisatie die zich bezig houdt met filmopnames in de breedste zin van het woord. Luchtopnames gemaakt met een drone nemen hierbij een prominente plaats in.

Lustrum

Dit jaar viert Golfclub Martensplek het 25-jarige bestaan. Golfbaan Martensplek, de thuisbasis van de club, richt zich ook op niet ervaren golfers. Dat gebeurt bijvoorbeeld door het organiseren van golfclinics en golftry-outs. De pitch-chip-putt-baan van Martensplek wordt steeds vaker gebruikt voor personeelsfeesten, vriendenuitjes, jubilea, etc. Hierbij wordt nauw samengewerkt met Grandcafé Hotel Martensplek, zodat golf gecombineerd kan worden met een diner, overnachting, vergadering of bedrijfsfeest in de feestzaal.

Voor meer informatie over de Golfduikdag: martensplek.nl en receptie@martensplek.nl

Golf-Duik dag Dinsdag 22 Maart.www.martensplek.nl

Geplaatst door Golfbaan Martensplek op vrijdag 11 maart 2016
}