Van vrijdag 12 augustus tot en met zondag 14 augustus 2016 vindt het Dutch Open Pitch&Putt Golf in Koudum (Friesland) plaats.
Beeld: Dutch Open Pitch&Putt Golf Tournament 2016

Wereldtop speelt op Dutch Open Pitch & Putt 2016

14 maart 2016 Redactie GOLF.NL
Van vrijdag 12 augustus tot en met zondag 14 augustus 2016 wordt het Dutch Open Pitch&Putt Golf gespeeld in Koudum (Friesland). Aan dit internationale evenement zullen 144 deelnemers uit ruim 10 verschillende landen deelnemen.

Het Dutch Open is onderdeel van een reeks internationale Pitch & Putt Golftoernooien. Zo zijn er ook wedstrijden in Ierland, Spanje, Italië, Australië, Chili en Noorwegen. 

Komende zomer worden in Koudum ruim 140 nationale en internationale spelers verwacht. Het toernooi is de afgelopen jaren één keer gewonnen door een Nederlander: Rolf Kwant in 2010. De Ierse topspelers Ray Murphy, John Walsh en Ian Farrelly wonnen alle andere edities. Naast de heren komen ook jeugdspelers, dames en senioren in actie.

Afwisselend programma

Ook voor toeschouwers is het Dutch Open Pitch & Putt Golf een uniek evenement. Het publiek mag zelfs de golfbaan op om de spelers van dichtbij te volgen. Naar verwachting zullen ruim 5.000 bezoekers op het internationale evenement afkomen. Er is een professioneel hospitalityprogramma voor bedrijven. Daarnaast is er voor het grote publiek een zeer afwisselend programma met live muziek, clinics en veel andere activiteiten.

Dutch Open Pitch & Putt 2016.


}