Badgastentoernooi
Noordwijkse Golfclub organiseert Badgastentoernooi

Noordwijkse Golfclub organiseert Badgastentoernooi

9 maart 2016 Redactie GOLF.NL
Op vrijdag 22 en zaterdag 23 juli 2016 organiseert de Noordwijkse Golfclub, een van de mooiste en door golfers en experts hoogst gewaardeerde golfbanen van Nederland en Europa, voor de tweede keer in de geschiedenis het Badgastentoernooi. Dit jaar ter ere van het 150-jarige bestaan van de Gemeente Noordwijk.

Het evenement heeft een sterke band met de historie van de golfbaan. In september 1915 werd de Noordwijkse – toen nog een 9-holesbaan in de Noordduinen van Noordwijk – officieel geopend met een serie wedstrijden waaraan leden en badgasten uit Noordwijk deelnamen. 

Met de organisatie van het Badgastentoernooi brengt de golfclub een ode aan dit verleden en staat de ontmoeting van leden van de Noordwijkse Golfclub en badgasten uit Noordwijk centraal tijdens een sportief toernooi. Vorig jaar werd het Badgastentoernooi voor het eerst gehouden. 

Ook dit jaar zal het weer een spectaculaire aangelegenheid worden. Het Badgastentoernooi vindt plaats op de Noordwijkse Golfclub op vrijdag 22 en zaterdag 23 juli 2016. Handicap 24 of lager is een voorwaarde voor deelname.

Het Badgastentoernooi wordt georganiseerd door de Noordwijkse Golfclub in samenwerking met Noordwijk Marketing en Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Noordwijk.

Wilt u meedoen aan het Badgastentoernooi op de mooie baan van de Noordwijkse en genieten van de badplaats Noordwijk aan zee? Boek dan snel een arrangement bij een van de Noordwijkse hotels of vakantiehuizen www.badgastentoernooi.com.

}