TaylorMade lanceert Spider Limited putters

19 mei 2016 Redactie GOLF.NL
Jason Day is niet alleen de glorieuze, recente winnaar van The Players Championship en de huidige nummer 1 van de wereld, hij is ook – zo bewijzen de statistieken – een van de beste putters op deze planeet. Logisch dus, dat TaylorMade Jason Day als inspiratie gebruikt voor de lancering twee nieuwe Spider Limited putters.

Makkelijker oplijnen

Sinds februari heeft Day uitvoerig met beide modellen kunnen testen, waarna de Spider Limited Red-uitvoering voor het eerst tijdens de RBC Heritage in april te zien was. Met dezelfde putter won Day uiteindelijk ook The Players Championship. Het enige verschil met de uitvoering die vanaf 29 juni in de winkels ligt, is dat Day een versie prefereert met een egale bovenkant. Zowel de zwarte als de rode versie die straks door de consument te koop zijn, hebben een wit streepje bovenop het blad, waardoor het makkelijker oplijnen is.

De Spider Limited putters beschikken over een 304 roestvrijstalen frame, gecombineerd met een lichtgewicht 6061 aluminium body. Net als originele Itsy Bitsy-putters, hebben ook deze uitvoeringen TaylorMade’s aluminium Pure Roll-insert. 

De Spider Limited is te koop met 33, 34 en 35 inch shafts, terwijl de Spider Limited Red alleen leverbaar is met een lengte van 35 inch. De adviesverkoopprijs bedraagt 279 euro (Spider Limited) en 329 euro (Spider Limited Red).

Meer info: Taylormadegolf.eu